woensdag 19 april - Concert Trio Tango Extremo in Vivium Oversingel

woensdag 19 april - Concert Trio Tango Extremo in Vivium Oversingel

Wilt u genieten van muziek? Kom dan luisteren naar het concert van Trio Tango Extremo in Vivium Oversingel op woensdag 19 april om 14.00 uur . 

Het repertoire van Trio Tango Extremo is zeer breed en erg bijzonder in zijn stijl te noemen. Invalshoeken waaronder klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek worden gecombineerd met ‘tango nuevo’.

Oprichtster en artistiek leider violiste Tanya Schaap studeerde Klassiek viool aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Vervolgens vertrok zij naar Argentinië om daar verder te studeren bij Fernando Suarez Paz (de vaste violist van de legendarische bandoneonist en componist Astor Piazzolla). Met het ‘Café de los Maestros’ orkest, het Argentijnse antwoord op de Cubaanse Buena Vista Social Club, tourt zij over de hele wereld.

Pianist Rob van Kreeveld is de peetvader van een nieuwe generatie pianisten in Nederland. Een bijzondere improvisator in zowel Klassieke- als Jazzmuziek. Rob heeft een ellenlange staat van dienst met een uitdagende tegenstrijdigheid, van zijn muzikale directie bij Paul van Vliet tot een CD opname met Stan Getz. Als docent is hij verbonden aan de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.

De Hongaarse bassist Sandor Kem studeerde contrabas aan het conservatorium in Rotterdam en vervolgde zijn studie in Amerika aan het UNT. Sandor sloot zijn master studie af aan het conservatorium van Rotterdam. Tegenwoordig speelt hij in verschillende formaties waaronder het Malando orkest en de Goksel Yilmaz band.

Kosten voor bezoekers van buitenaf bedragen 5,00 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee.

Graag tot ziens op woensdag 19 april om 14.00 uur aan de Hugo de Grootlaan 30 in Weesp!