Critical Alignment Yoga

Wilt u graag soepeler bewegen? Of heeft u vaak last van pijn in rug, nek of schouders? Dan is Critical Alignment Yoga misschien iets voor u.

Doel

Critical Aligment Yoga richt zicht op ontspanning van de bewegings- en houdingsspieren. Die zorgen ervoor dat de stand en beweeglijkheid van de wervelkolom zo optimaal mogelijk zijn.

Doelgroep

Iedereen is welkom!

Inhoud

Critical Aligment Yoga, ook wel afgekort CAY, wordt gegeven door yogadocente Henriette Yland bij yogaschool Lotus in Bussum. In de lessen leert u weer soepel te bewegen door het vergroten van de beweeglijkheid van de wervelkolom. Spiergroepen werken met de wervelkolom samen. Als er geen blokkades in de spieren zijn, kunnen wervels onderling beweging doorgeven en wordt onze beweging licht. Dit doen wij door oefeningen te doen met speciale hulpmiddelen om schouders, boven- en onderrug te ontspannen. Daarna richten we ons op de houdingsspieren. Tot slot doen we oefeningen om de kracht in buik, rug, armen en benen op te bouwen.

Gratis proefles in september

Op donderdag 21 september kunt u van 11:00 tot 12:15 uur een gratis proefles volgen. U kunt zich aanmelden voor deze proefles, ook als u geen lid bent. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar leden@vivium.nlof bel (035) 6 924 495.  

Praktische informatie

  • De cursus bestaat uit doorlopende bijeenkomsten van een uur en 15 minuten
  • Ervaring met yoga is niet vereist.
  • Makkelijke kleding en een badhanddoek mee voor op de mat
  • De cursus is vooralnog te volgen in Bussum

Zo geeft u zich op voor de doorlopende cursus

U kunt zich onderaan deze pagina direct aanmelden voor deze cursus. Voor meer informatie of met vragen kunt u bellen met Vivium Services (035) 6 924 495 of het contactformulier invullen.

Inschrijven

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Op alle cursussen en workshops zijn de algemene voorwaarden van onze samenwerkingspartner van toepassing.

Cursusprijzen

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?