Agenda

Vrijdag 20 oktober - 'De Masters of the Golden Age' in Vivium De Gooise Warande

Bent u ook geintereseerd in kunst? Dan nodigen wij u graag uit op vrijdag 20 oktober om de presentatie van Diana Kostman bij te wonen. Tijdens deze presentatie zal zij het boek 'De Masters of the Golden Age' bespreken.

Dinsdag 24 oktober - Voorleesmiddag in Vivium De Gooise Warande

Kom dinsdag 24 oktober gezellig langs en luister naar verhalen en gedichten die u worden voorgelezen.

Woensdag 25 oktober - Modeshow van H&A Mode in Vivium De Gooise Warande

Kom gezellig langs en ontdek de mooie kledingcollectie van H&A tijdens de modeshow in Vivium De Gooise Warande. Welicht zit er ook nog iets voor u tussen!

Vrijdag 27 oktober - Happy Hour met Cees Pameijer, Floris Anderling en meer

Vivium De Gooise Warande - Happy Hour met New Orleans Jazz Band

Vrijdag 27 oktober bent u van harte welkom tijdens een Happy Hour in Vivium De Gooise Warande van 15.30 tot 17.00 uur. Gedurende het Happy Hour zorgen verschillende muziekanten voor swingende en sfeervolle klanken.

Zaterdag 11 november - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Johanneshove in Laren en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Vrijdag 17 november - DVD Voorstelling Ballet Giselle in Vivium De Gooise Warande

Kom vrijdag 17 november kijken naar de DVD balletvoorstelling en ontdek het spannende verhaal van Giselle een jong boerenmeisje dat van dansen houdt.

U bent van harte welkom om de DVD voorstelling bij te wonen. De voorstelling begint om 14:30 in de recreatiezaal van Vivium De Gooise Warande.

Woensdag 22 november - Interviewteam Zorgkaart NL in Vivium De Gooise Warande

Geeft u ook uw mening op 22 november?

Graag nodigen wij u uit om op 22 november tussen 13:00 en 17:00 uur in het restaurant van De Gooise Warande in gesprek te gaan en uw mening te delen met een van de medewerkers van Zorgkaart Nederland.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.

Vrijdag 24 november - Muzikale quiz met Fratres Corona in Vivium De Gooise Warande

Doet u vrijdag 24 november ook gezellig mee met de muzikale quiz van Fratres Corona? U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur in Vivium De Gooise Warande.

Woensdag 29 november - Wintermarkt in Vivium De Gooise Warande

Woensdag 29 november is het zo ver en vindt de Wintermarkt weer plaats! Komt u ook gezellig langs om heerlijk wat te eten, samen te kletsen en te genieten van de gezelligheid? We zien u graag vanaf 10.30 uur in Vivium De Gooise Warande in Bussum!

Vrijdag 8 december - Bingo in Vivium De Gooise Warande

Houdt u van Bingo? Kom dan op vrijdag 8 december om 14.30 uur naar Vivium De Gooise Warande en doe mee met de Bingo!