Audicien - Uw gehoor is belangrijk!

Goed horen is iets wat mensen soms als vanzelfsprekend beschouwen. U ervaart pas hoe beperkend gehoorverlies kan zijn in dagelijkse situaties wanneer u bijvoorbeeld steeds vaker iemand moet vragen om iets te herhalen, wanneer u in een drukke omgeving moeite heeft om uw gezelschap te verstaan en/of de televisie telkens iets luider zet. Weet u dat mensen hun eerste bezoek aan een audicien gemiddeld zeven jaar uitstellen? En dat is erg jammer. Want waarom wachten als er wat aan te doen is? Bovendien mag u hoortoestellen gratis uitproberen.


Vivium werkt samen met audiciens Connect Hearing en Beter Horen

Ledenvoordeel Connect Hearing

Connect Hearing is gespecialiseerd in een full-service oplossing voor uw gehoor. In het hoorcentrum zal een erkende Audicien van Connect Hearing een uitgebreide gehoortest bij u afnemen. De Audicien van Connect Hearing geeft uitleg over het gehooronderzoek en laat zien welke geluidssterktes en geluiden u nog moeiteloos kunt horen – en welke niet. Deze metingen zijn essentieel om het maximale uit je gehoor en hoortoestel te halen.

Er zijn volledig onzichtbare en bijna onzichtbare oplossingen mogelijk die op uw situatie (sporten, slapen, werken, zwemmen) kunnen worden afgestemd. Ook kunt u het hoortoestel eerst gratis uitproberen, voordat u deze aanschaft en huisbezoeken zijn in overleg ook altijd mogelijk.

Connect Hearing werkt nauw samen met uw huisarts, KNO-arts en het Audiologisch Centrum.

Na aanschaf van het hoortoestel, kunt u rekenen op een gastvrije service. Zo is Connect Hearing in de avonden en de weekenden bereikbaar. En er zijn geen extra of onverwachte kosten voor verlies of diefstal, zelfs niet voor batterijen, onderhoud, reparaties of schoonmaakbenodigdheden. Alles is inbegrepen in het 3-jarig hoorplan dat u in 1 keer of per maand kunt betalen. En er worden gratis vervolgafspraken gepland om uw hoortoestel bij te stellen.

Connect Hearing komt graag bij u thuis maar heeft ook 15 winkels in de regio waar u altijd terecht kunt. Zo hoeft u niet lang te wachten op professioneel en vrijblijvend advies van de audicien.

Connect Hearing heeft de meest excellente digitale Phonak hoortoestellen en werkt sinds 2016 niet meer met verzekeraars. Wel kunt u voor allerlei hoorhulpmiddelen die u naast u hoortoestellen kunt gebruiken wel in aanmerking komen voor een vergoeding. Vraag Connect Hearing naar de mogelijkheden.

Ledenvoordeel bij Connect Hearing

 • U kunt rekenen op een uitstekende en betrouwbare Audicien die bij u aan huis komt.
 • Gratis proefperiode
 • Leden krijgen 10 % korting op de aanschaf per hoortoestel.
 • Leden krijgen 10% korting op accessoires.
 • Leden betalen geen voorrijkosten bij het testen van een nieuw hoortoestel en na de aanschaf hiervan.
 • Met uw ledenpas krijgt u ook in de winkel korting!

Beter Horen

Bij Beter Horen neemt men geen genoegen met 'zo moet het maar.’ Bent u nog niet helemaal tevreden, dan zoeken ze verder voor u. Ze zijn aangesloten bij een internationaal netwerk en werken nauw samen met diverse maatschappelijke organisaties.

Kunt u wegens medische achtergronden zelf niet naar de Beter Horen winkel komen? Dan komen ze in de meeste gevallen bij u thuis. Ook biedt Beter Horen altijd:

 • Gratis oriënterend voorlichtingsgesprek (dit duurt 30 minuten)
 • Gratis proefperiode
 • Gratis vijf jaar service en nazorg 
 • Gratis handige online calculator om eigen bijdrage te berekenen

Informeer voor een vergoeding van uw verzekeraar bij onze onafhankelijke adviseur Sucsez via telefoonnummer: (088) 1 210 206.

Ledenvoordeel bij Beter Horen

 • Gratis hoortest
 • Gratis bezoek aan huis/ geen voorrijkosten**  Bij een nieuw hoortoestel komt de audicien tot 4x aan huis. Totale voordeel loopt op tot € 120,-.
 • 10% korting op de aanschaf van batterijen*
 • 10% korting op de aanschaf van zwemstukjes of gehoorbeschermers*

*       Niet te combineren met andere kortingsaanbiedingen
**      Soms i.s.m. uw zorgverzekering

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Connect Hearing (voorheen Makker hoorspecialisten) en Beter Horen. Wilt u hier gebruik van maken, mail dan naar leden@vivium.nl of bel de klantenservice van Vivium: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt snel maar uiterlijk binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak door de audicien van uw keuze.

Laat altijd uw ledenpas zien.