Steun Godelinde

De Stichting Vrienden van Godelinde zet zich in om het leven van de bewoners net iets aangenamer te maken.

Voor álle bewoners van Godelinde geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Steunt u de Vrienden?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van Godelinde steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van Godelinde. Meer informatie over de Vrienden van Godelinde leest u in onderstaande nieuwsbrief.
 

Financiële ondersteuningsmogelijkheden

Met onderstaande machtigingsformulieren kunt u heel eenvoudig een bijdrage aan de Stichting Vrienden van Godelinde regelen. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?
Dat kan op rekeningnummer NL76 INGB 0001 1611 00 t.n.v. Stichting Vrienden van Godelinde in Bussum.

Voordelig Schenken?

Wilt u de Vrienden van Godelinde enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.

. Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel.

Nalatenschap

De Vrienden van Godelinde gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken.

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (035) 6 924 093. E-mail: fondsenwerving@vivium.nl