Stichting Vrienden van Hogewey

De Stichting Vrienden van Hogewey zet zich in om het leven van de bewoners nét iets aangenamer te maken. Genieten van een prachtig concert, een dagje uit of een gezellige middag met een hapje en drankje. Maar ook bijvoorbeeld door een bijdrage voor de aanschaf van een elektrische duofiets, of de organisatie van de Kerstmarkt. Dankzij bijdragen van particulieren en bedrijven kunnen deze extra voorzieningen worden gefinancierd. Wensen van bewoners zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Wat hebben de Vrienden gesteund?

Stichting Vrienden van Hogewey heeft o.a. bijgedragen aan:

• Project Doe Huis
• Aankoop duofiets met trapondersteuning
• Aankoop nieuw en bestendig serviesgoed
• Aankoop omroepinstallatie in rolstoelbus
• Themaweken voor bewoners (bv. Zomer in Huis)
• Concerten Stichting Muziek in Huis
• Aankoop nieuwe rolstoelbus

Bekijk hieronder ook onze brochure Vrienden van Hogewey.

Helpt u ook mee?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van Hogewey steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over de gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van Hogewey.

Machtigingsformulier

Met onderstaand machtigingsformulier kunt u heel eenvoudig een bijdrage aan de Stichting Vrienden van Hogewey regelen. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?

Dat kan op bankrekeningnummer NL37 RABO 0343 1354 34 t.n.v. Stichting Vrienden van Hogewey in Weesp.

Schenkingen

Overweegt u de Vrienden van Hogewey enkele jaren achter elkaar te steunen? Dan is een periodieke schenking fiscaal aantrekkelijk. Periodieke giften zijn namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. De schenking moet, voor minimaal vijf jaar, vastgelegd worden in een periodieke schenkingsovereenkomst.
Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel

Nalatenschap

De Vrienden gedenken in een nalatenschap is een uitstekende manier om het werk van de Vrienden ook in de toekomst te blijven ondersteunen. Via uw bijdrage nú, helpt u mee aan onze activiteiten voor later! 
Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het werk van de Stichting Vrienden van Hogewey en de mogelijkheid om hier aan bij te dragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via tel.nr. (035) 6 924 093 of e-mail fondsenwerving@vivium.nl.