Hulpmiddelen

FullMobility levert een volledig assortiment aan zorg- en (revalidatie) hulpmiddelen. Als u door omstandigheden tijdelijk loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator nodig heeft dan kunt u deze als lid van Vivium gratis lenen. Voor producten die niet vergoed worden geldt bij huur of koop bovendien een korting van 5% tot 10% voor leden van Vivium.

 

Compleet assortiment

FullMobility levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven. Dit zijn zowel hulpmiddelen die gebruikt worden bij ziekte en handicap, als artikelen om gezond en actief te blijven. U kunt bij FullMobility terecht voor o.a. scootmobielen, rollators, aangepaste bedden en diverse ADL-middelen. Maar ook voor aangepaste mobiele telefoons. Zowel huur als koop. FullMobility biedt u een volledig aanbod op maat aan. De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum of op het Vivium uitleenpunt in Muiderberg. Het uitleenpunt in Huizen is wegens omstandigheden tijdelijk gesloten.

Kopen, huren, lenen

Bij FullMobility kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. FullMobility biedt ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis.

Vergoeding

Zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden soms meer dan u denkt. De medewerkers van FullMobility weten u daar alles over te vertellen.

Altijd korting voor leden

Leden van Vivium Services krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op een groot deel van het koop- en huurassortiment. Daarnaast lenen leden gratis krukken, looprekken en rollators.

AdressenFullMobility winkel

Bezoekadres: Vlietlaan 54 in Bussum

Openingstijden: ma t/m vrij 08.30 tot 17.30 uur / zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Contact: Telefoon: (035) 7 601 580 / E-mail: info@fullmobility.nl

Storingsdienst (24/7) (035) 7 601 579

Meer informatie over FullMobility