Steun ons

De Stichting Vrienden van Johanneshove zet zich in om het leven van de bewoners net iets aangenamer te maken.

Voor álle bewoners geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Steunt u de Vrienden?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van Johanneshove steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van Johanneshove. Meer informatie over de Vrienden van Johanneshove leest u in onderstaande brochure.

Financiële ondersteuningsmogelijkheden

Hieronder kunt u een machtigingsformulier naar keuze downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u naar het hierop vermelde adres sturen en wij regelen verder alles voor u. 

Meteen doneren?
Dat kan op bankrekeningnummer NL87 RABO 0334 9553 00 t.n.v. Stichting Vrienden van Johanneshove in Laren.

Voordelig Schenken? 
Wilt u de Vrienden van Johanneshove enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. 

Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel.

Nalatenschap
De Vrienden van Johanneshove gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (035) 6 924 093. E-mail: fondsenwerving@vivium.nl