Dagtochten met ledenkorting

Er staan weer leuke dagtochten op de agenda in oktober en november. Gaat u gezellig een dagje mee? Als lid krijgt u minimaal € 4,50 korting.

 

Dinsdag 3 oktober 2017

Herfstkleuren en chocolade in het Hart van Brabant

Bent u een liefhebber van chocolade? Dan is deze dagtocht echt iets voor u! We gaan namelijk op excursie naar Chocolaterie Winters in Valkenswaard. Hier werken topchocolatiers met liefde en passie voor het vak aan de meest prachtige creaties. Voor onze ogen demonstreren ze hun kunsten en natuurlijk kunt u ook proeven van hun overheerlijke bonbons en chocoladewerk. Naast chocola heeft deze dag overigens nog meer moois voor ons in petto, namelijk het prachtige herfstbossenlandschap rond Oisterwijk en Oirschot. Een dag met een sterretje dus!

Kosten: € 57,50 voor leden, € 62,50 voor niet-leden

 

Dinsdag 12 oktober 2017

Historische panorama's en speeldozen in de Gelderse Vallei 

12 oktober vertrekken we om 13 uur voor een gezellige middag in het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. De omvangrijke historische collectie met meer dan 11.000 objecten is een feest voor alle zintuigen. Rondom een dorpsplein zijn verschillende levensechte taferelen ingericht, met onder meer een ‘klompenschooltje’ anno 1920, een garen- en bandwinkel uit de 19e eeuw, een boerendeel met reupelstal en een heus  kruideniers-winkeltje met ouderwets snoepgoed. U komt ook ogen en oren tekort bij de prachtige collectie van speeldozen, pijporgels en bewegende muziekpoppen.

Kosten: € 21,50 voor leden, € 26,50 voor niet-leden

 

Woensdag 8 november 2017

Stamppotfestijn en hertenleven op de Veluwe

November een saaie maand? Niet op deze dag! We maken een mooie herfstkleurentoer over de Veluwe en strijken rond het middaguur neer bij Kriebelz in Terwolde. Hier gaan we genieten van een bijzondere lunch met Dekselse Pannetjes. Deze kleine eenpersoonspannetjes zijn voor de gelegenheid gevuld met boerenkool, zuurkool en hutspot en gaan vergezeld van verse braad- en rookworst, een speklapje en een stoofpotje van Iers rundvlees. Smullen dus! ‘s Middags brengen we een bezoek aan de bijzondere hertenboerderij in Nijbroek, waar we alles te weten komen over deze edele diersoort.

Kosten: € 39,90 voor leden, € 45,- voor niet-leden

Alle actuele dagtochten vindt u altijd hier!

Overige informatie

We reizen met een luxe touringcar. U kunt opstappen in Almere, Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp. Hoewel de tijden wisselen, vertrekt u doorgaans rond 08:00 uur ’s ochtends en u bent ’s avonds voor 20:00 uur weer thuis. Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging met opstaptijden.

Eemland Reizen is aangesloten bij Keurmerk Touringcarbedrijf, het kwaliteitslabel voor veilig en milieubewust vervoer per touringcar.

Voordelen voor leden

  • Vivium Services leden krijgen minimaal € 4,50 korting.
  • VIvium Services bemiddelt gratis voor u.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service.

Meer informatie

Iedereen kan mee met onze dagtochten. U kunt zich telefonisch aanmelden (035) 6 924 495. Leden krijgen minimaal € 4,50 korting. Bent u nog geen lid maar wilt u dat graag worden? U kunt zich voor het lidmaatschap direct aanmelden. Voor meer informatie, zoals over opstapschema's en vertrektijden, kunt u contact opnemen met Vivium Services.