Dagtochten met korting

Er staan weer leuke dagtochten op het programma. Gaat u gezellig een dagje mee? Als lid krijgt u minimaal € 4,50 korting.

 

Woensdag 22 maart

Het Westland en de Nieuwe Waterweg

In de hoek tussen Den Haag, Delft en Hoek van Holland ligt het Westland, met zijn weidse tuinders- en kassenlandschappen. In april gaan we dit gebied verkennen. We rijden naar Hoek van Holland voor een koffietafel met soep en uniek uitzicht op de Nieuwe Waterweg. 's Middags bezoeken we het Westlands Museum. In de historische tuin worden producten zoals druiven, perziken, pruimen en asperges op de ouderwetse wijze geteelt, binnen aanschouwen we de ontwikkeling van de glastuinbouw. U bent rond 18:00 weer thuis.

Kosten: € 42,50 voor leden, € 47,50 voor niet-leden.

Dinsdag 11 april

Voorjaar in de Noord-Hollandse Duinen

Bij het aanbreken van de lente nemen wij u graag mee naar het mooie Noord-Hollandse Kennemerland. Deze prachtige duin- en kuststreek is rijk aan 18e-eeuwe buitenplaatsen. We vertrekken om 13:00 uur in de middag en stoppen bij Johanna's Hof voor koffie met gebak. Dit hof uit 1933 ligt op een prachtige plek in het Noord Hollands Duinreservaat. Wist u dat hier het Amsterdamse leidingwater gewonnen wordt? Wie weet is het zonnig en kunnen we fijn buiten zitten op het terras. Einde middag koersen we weer naar huis.

Kosten: € 19,90 voor leden, € 25,- voor niet-leden.

Alle actuele dagtochten vindt u altijd hier!

Overige informatie

We reizen met een luxe touringcar. U kunt opstappen in Almere, Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp. Hoewel de tijden wisselen, vertrekt u doorgaans rond 08:00 uur ’s ochtends en u bent ’s avonds voor 20:00 uur weer thuis. Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging met opstaptijden.

Eemland Reizen is aangesloten bij Keurmerk Touringcarbedrijf, het kwaliteitslabel voor veilig en milieubewust vervoer per touringcar.

Voordelen voor leden

  • Vivium Services leden krijgen minimaal € 4,50 korting.
  • VIvium Services bemiddelt gratis voor u.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service.

Meer informatie

Iedereen kan mee met onze dagtochten. U kunt zich telefonisch aanmelden (035) 6 924 495. Leden krijgen minimaal € 4,50 korting. Bent u nog geen lid maar wilt u dat graag worden? U kunt zich voor het lidmaatschap direct aanmelden. Voor meer informatie, zoals over opstapschema's en vertrektijden, kunt u contact opnemen met Vivium Services.