E-bike testdag met ledenkorting - Komt u ook vrijblijvend een proefritje maken?

Denkt u er ook wel eens over om een elektrische fiets aan te schaffen, maar weet u niet goed wat voor type e-bike bij u past? Kom dan een paar testritjes maken op vrijdag 2 juni in Hilversum of Almere.

Dit is de E-bike testdag

Een elektrische fiets is een uitkomst voor iedereen die van fietsen houdt. Daarmee kun je zorgeloos elke fietstocht aan! Op het moment dat de benen wat slap worden of de tegenwind te sterk, schakel je gewoon over op de hulpmotor en zorg je zo zelf voor een extra duwtje in de rug.

Vivium Services en Antilope B.V. uit Hilversum en Van der Linde uit Almere hebben de handen ineengeslagen om een dag te organiseren waarop iedereen vrijblijvend kennis kan maken met diverse modellen electronische fietsen. Wel zo handig in een tijdperk waarin de mogelijkheden eindeloos lijken! Wist u bijvoorbeeld dat e-bikes een achterwielaandrijving, middenmotor, of voorwielmotor kunnen hebben, met elk hun eigen sterke en zwakke kanten? Verschillen zijn er ook in het type versnelling en het soort accu.

Op de e-bike testdag staan verschillende soorten fietsen voor u klaar, van bekende merken als Gazelle, Batavus en Sparta, maar ook van specialistische fabrikanten als Flyer, Riese&Muller en Pegasus. Zo kunt u eens lekker uitproberen welke u het prettigst vindt.

Praktische informatie

De testdag vindt plaats op vrijdag 2 juni van 8:30 tot 18:00 uur.Bij Antilope (Koningsstraat 6 in Hilversum) en bij Van der Linde (Brouwersstraat 8B in Almere - tegenover Media Markt). Aanmelden hoeft niet, u kunt gewoon langskomen in de winkel.

Leeftijdskorting voor leden

Schaft u een elektrische fiets aan, dan krijgt u een leuke leeftijdskorting op vertoon van uw Vivium ledenpas. Het eerste cijfer van uw leeftijd bepaalt de hoogte van de korting! Wie bijvoorbeeld 55 is, krijgt 5% korting. Tachtiger? Dan loopt de korting op tot 8%.