Korting op leuke uitstapjes! - Voor ieder wat wils!

We hebben weer vijf leuke uitjes voor u uitgezocht. Leuk om met uw familie of een vriend of vriendin te doen. En: met de voordeelbonnen krijgt u nog korting ook!

Midgetgolfen in Baarn

€ 1,00 tot € 5,00 korting

Zin om buiten iets actiefs te doen? Wat dacht u van midgetgolfen? In de bossen van Baarn, naast Bosbad de Vuursche, ligt een midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes. Het terrein is mooi zonnig, met volop gelegenheid om tussendoor even uit te rusten of af te koelen op een bankje in de schaduw van de bomen. Midgetgolf is een leuk uitje voor jong en oud: iedereen kan meedoen! Met de bon betaalt u i.p.v. € 5,50 nog maar € 4,50 per persoon.

Meer info: www.bosbaddevuursche.nl.

Pannenkoeken eten bij Helden van Hilversum

€ 10,- korting per tafel (bij minimale besteding van € 25,-)

Pannenkoekenrestaurant Helden van Hilversum bakt superlekkere pannenkoeken. Het geheim: weidemelk, scharreleieren en een meelmix van tarwe, boekweit, spelt, rogge, gerst, haver en mais. Dat meel wordt speciaal voor Van Helden gemalen in de Windotter, de historische molen van IJsselstein. Zo lekker at u uw pannenkoeken nog niet vaak! Bij een minimale besteding van € 25,- krijgt u t/m 31 augustus 2017 op vertoon van uw kortingsbon maar liefst € 10,- korting per tafel. Eet smakelijk!

Meer info: www.heldenvanhilversum.nl.

Vliegtuigen kijken bij Aviodrome

€ 2,45 tot € 4,45 korting p.p.

Luchtvaart-Themapark Aviodrome kunt u niet alleen meer dan 100 vliegtuigen van binnen en buiten bekijken, waaronder een megagrote Boeing 747. U kunt ook zelf vliegen in de flight simulator en morsecode leren seinen. Kinderen leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat, en zullen zich een echte piloot voelen tijdens de pilotenopleiding. De tijd zal omvliegen! Met de bon of actiecode betaalt u ook nog eens een stuk minder: € 12,50 p.p. in plaats van € 14,95 (online ticket) of € 16,95 (kassakaartje).

Meer info: www.aviodrome.nl

Openluchtzwemmen bij de Sijsjesberg

20% korting op max 5 dagkaartjes

Dé nummer 1 zomeractiviteit voor jong en oud: lekker zwemmen! Openluchtzwembad de Sijsjesberg in Huizen ligt prachtig verscholen te midden van de Gooise bossen en heidevelden. De twee verwarmde buitenbaden met duiktoren en grote glijbaan maken de Sijsjesberg zowel bij warm als koeler weer aantrekkelijk. Wie lekker wil zonnen kan terecht op de ligweiden of het zonneterras. Op warme dagen is ook het peuterbad met spraypark open. Pret voor iedereen dus! Tegen inlevering van de kortingsbon krijgt u van 16 mei t/m 31 augustus 20% korting op maximaal vijf dagkaartjes.

Meer info: www.zwembadsijsjesberg.nl.

Rondleiding op kasteel Loenersloot

€ 1,50 korting p.p.

In de 12e eeuw was kasteel Loenersloot de woning van roofridder Splinter. In de 18e eeuw werd het verbouwd tot een zomerverblijf voor een rijke adelfamilie. En nu kunt u het betreden als bezoeker! Van mei t/m augustus krijgt u op donder- en zaterdagen korting op de rondleiding van 1½ uur. Volwassenen betalen met de bon € 7,-, leden van Utrechts Landschap € 3,50 en kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Voor gezinnen geldt op de donderdagen in juli en augustus een gezinstarief van € 13,00.

Meer info: www.kasteelloenersloot.nl.

Let op: voor de aanbiedingen heeft u kortingsbonnen nodig. Deze treft u in het magazine voorjaar 2017. Mocht u geen exemplaar hebben, dan kunt u er een aanvragen. Bel (035) 6 924 495.