Kuipers Wolrijk - Alles voor een goede nachtrust

Vivium Services werkt samen met Kuipers Wolrijk. Een leverancier die expert is op het gebied van een gezonde en goede nachtrust.

 

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Het houdt je scherp en alerter gedurende de dag en het heeft een positieve invloed op de gezondheid. De voordelen van en goede nachtrust zijn eindeloos. Slaapt u niet goed? Dan kan het liggen aan uw matras, deken of kussen.

Op de website van Kuipers Wolrijk kunt u vooraf een goede indruk opdoen van alle artikelen die zij kunnen leveren.  Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies dan maken ze graag een afspraak met u bij u thuis.

Het assortiment

ledikanten en boxsprings

Goed slapen begint natuurlijk bij een goed bed. Hun uitgebreide assortiment ledikanten en boxsprings , lattenbodems (vast en electrisch) en matrassen vormen een goede basis hiervoor.

Heerlijke dekens en kussens

Bij een goed bed horen ook comfortabele dekens en goede kussens. Bij onze partner Kuipers Wolrijk kunt u terecht voor de heerlijkste dekens en kussens van wol van het Merinoschaap. Dit houdt u warm in de winter, maar blijft koel in de zomer. Andere bijkomstigheden zijn onder andere dat deze wol huidvriendelijk is, niet kriebelt en geen huismijt aantrekt.

Sta-op stoelen en relax fauteuils

Een stoel, waarin u comfortabel kunt zitten, is een stoel speciaal voor u op maat gemaakt.
Uw lichaamslengte is onder andere bepalend voor de maat van uw stoel.
Een stoel op maat biedt een goede ondersteuning van de wervelkolom, een juiste ondersteuning van de lende en een goede nekondersteuning.

Met het juiste advies van Kuipers Wolrijk zult u lang en confortabel kunnen zitten.

Ledenvoordeel

Leden ontvangen 10% tot 15% korting op dekens en kussens, stoelen (sta op- en relaxstoelen) en seniorenledikanten van Kuipers Wolrijk.

Meer informatie over Kuipers Wolrijk