Muzikale voorstelling: "Gouwe Ouwe" - Een gezellige evenement van Stichting De Tijdmachine

Vivium Services nodigt haar leden uit voor een muzikaal avontuur, als dank voor hun trouwe lidmaatschap.

Gratis muzikaal evenement van Stichting De Tijdmachine 'Gouwe Ouw'

Het gezelschap Stichting De Tijdmachine bestaat uit een duo of trio van beroepsmuzikanten. Zij nemen u tijdens dee voorstelling mee terug naar de jaren 60. Zij spelen in elk genre en spelen nummers van Cliff Richard, Elvis, de Beatles tot Wim Sonneveld en Johnny Jordaan. Houdt u zelf ook van zingen, of kunt u een instrument bespelen? Dan maakt de band graag ruimt voor u om erbij te komen tijdens de voorstelling. Ook kunt u hartenlust met de voetjes van de vloer. Wij beloven dat het een echt feestje wordt met een drankje en borrelhapje. Komt u ook kijken en luisteren, meezingen en zelfs misschien een dansje wagen?

Waar en wanneer?

De "Gouwe Ouwe" vindt plaats in de Wilhelminakerk in Bussum, op zaterdag 11 november. U bent welkom vanaf 15:45 uur voor de voorstelling om 16:00 uur. Voor de avondvoorstelling die om 19:00 uur begint bent u welkom om 18:45 uur. De "Gouwe Ouwe" voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur.

Wat kost het?

De show wordt u aangeboden door Vivium Services, de toegang is daarom voor leden van Vivium gratis. Leden mogen één persoon meenemen die ook van dit aanbod gebruik mag maken. Maximaal 2 kaarten per gezin/adres.

Aanmelden

Let op: het aantal plekken is beperkt. Meldt u daarom van tevoren aan door te bellen met de klantenservice: 035 - 692 4294 of door een mail te sturen naar leden@vivium.nl, onder vermelding van uw naam, adres, lidnummer(zie ledenpas) en het aantal personen waarmee u de voorstelling komt bezoeken. Geeft u daarbij ook door of het om de middag- of avondvoorstelling gaat. De voorstelling is alleen bestemd voor volwassenen.