Paar dagen of weekendje weg

Al jaren zijn onze dagtochten een groot succes. Net als onze Lindetours zorgreizen. Op veler verzoek breiden we ons reisaanbod verder uit, met leuke korte vakanties weg in eigen land!

Korte najaarvakantie in eigen land? Genieten in het Rijk van Nijmegen

Van 16 t/m 18 oktober organiseert Vivium een meerdaags uitstapje naar het prachtige Rijk van Nijmegen. Dat wordt genieten van een bijzonder heuvellandschap vol vergezichten en van het gezellige Nijmegen en het mondaine Kleef.

In het najaar toont de natuur zich vaak van haar mooiste kant: groene, gele, oranje, rode en dieppaarse bladeren mengen zich tot een bonte kleurenpracht. Kunt u daar ook zo van genieten? Dan kunt u uw hart ophalen in het Rijk van Nijmegen. De afwisselende bebossing is een feest voor het oog. Door het heuvelachtige landschap waant u zich bij tijd en wijle in het buitenland. En met Nijmegen en Kleef in de buurt is ook het stedenschoon binnen handbereik. Dat alles samen staat garant voor een heerlijk herfstreisje!

Verwennerij

We logeren in hotel Millings Centrum, waar we culinair heerlijk worden verwend. Ook is het er ’s avonds fijn toeven in de gezellige bar. Overdag trekken we er samen op uit. Op de eerste dag bezoeken we een tinnegieterij en gaan we samen Nijmegen verkennen. Op de tweede dag maken we een rondrit door Berg en Dal en rijden over de spectaculaire Zevenheuvelenweg richting het Duitse Kleef. Dit heuvelstadje is prachtig gelegen en een heerlijk winkelparadijs. Op woensdag maken we een rondrit door het bijzondere landschap van de Ooijpolder en gaan we zelfs nog even scheeps voor een boottocht op de Rijn. Vol indrukken keren we woensdagavond weer huiswaarts!

Praktische informatie

Voor deze reis betaalt u als Vivium-lid slechts € 179,- p.p. (bij gebruik van een 2-persoonskamer met douche & toilet). Niet-leden betalen € 199,-. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 30,-. Inbegrepen: reis per luxe touringcar,  2 hotelovernachtingen, 2 maal ontbijtbuffet, 3 maal driegangendiner, koffie met gebak op de heenreis, welkomstdrankje in het hotel, excursies overdag, gezellige activiteiten met een hapje en een drankje ’s avonds in de hotelbar. Niet inbegrepen zijn entreegelden voor eventuele bezienswaardigheden en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Deze reis is zonder (zorg)begeleiding.

Wilt u graag mee? Boek dan snel, want ons vorige minireisje was snel uitverkocht!

Meer informatie en aanmelden? Neem dan contact op met onze klantenservice (035) 6 924 495.