Weekendje weg - Leuk samen met anderen

Al jaren zijn onze dagtochten een groot succes. Net als onze reizen met zorgbegeleiding. Op veler verzoek breiden we ons reisaanbod verder uit, met leuke weekendjes weg in eigen land!

Gaat u in april mee op het driedaagse uitstapje naar lieflijk Drenthe?

Van 7 tot 9 april verblijft u in hotel De Oringer Marke  in Odoorn. Dit hotel ligt centraal gelegen aan de Dorpsbrink en slechts een minuutje lopen van het bos.

U kunt heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving. Of gaat u mee op een van de diverse excursies in de omgeving zoals een advocaatmakerij, het hunebedcentrum of de glasblazer?

U verblijf is op basis van halfpension. Op beide ochtend geniet u een luxe ontbijt. Op vrijdagavond maakt de kok een smakelijk driegangendiner klaar en op zaterdagavond is er een gezellig koud/warm-buffet in de brasserie. Het laatste diner op zondag vindt plaats in een restaurant onderweg naar huis.

Praktische informatie

Voor reis en verblijf van op basis van halfpension betaalt u als lid € 164,50 per persoon bij verblijf in een tweepersoonskamer. Niet-leden betalen € 179,50. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 30,-. De reis wordt georganiseerd door onze samenwerkingpartner Eemland Reizen. Bij het tarief is het vervoer tijdens de excursies ook inbegrepen. Alleen de entreegelden van de bezienswaardigheden zijn exclusief.

Deze reis is zonder (zorg)begeleiding.