Magazine

Als lid ontvangt u het ledenblad Magazine gratis thuis. Zo houden wij u op de hoogte met veel actuele informatie over ons plezierig leven aanbod zoals gezelligheid met anderen, in beweging zijn, zorg voor uw gezondheid en handige diensten aan huis. 

Wat houdt het Magazine in?

In het Magazine treft u actuele informatie aan over onze zorg- en servicediensten, ledenvoordelen en nieuws op het gebied van cursussen en activiteiten. Ook krijgt u handige tips en informatie over de zorgdiensten van Vivium Zorggroep. In ieder Magazine vindt u een leuke puzzel, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Al deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze samenwerkingspartners. Voor slechtzienden is het Magazine ook (gratis) verkrijgbaar op daisy cd-rom.

Voor leden

  • U ontvangt drie keer per jaar gratis het Magazine met veel interessante informatie.
  • In het Magazine staan regelmatig speciale ledenaanbiedingen en exclusieve kortingen.
  • U blijft zo op de hoogte van het Plezierig Leven aanbod.

Suggesties?

Heeft u suggesties, vragen of opmerkingen naar aanleiding van het Magazine, laat het ons weten. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken op deze site, ter attentie van de redactie. Want ook voor het Magazine geldt: vóór en dóór leden!

Zo ontvangt u het Magazine

U ontvangt het Magazine automatisch thuis als u lid bent van Vivium Services. Bent u nog geen lid? Dan kunt u zich via de button aan de rechterkant van deze pagina eenvoudig aanmelden. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel Vivium Services (035) 6 924 495.