20-jarig jubileumfeest De Antonius Hof Archief

Zaterdag 21 mei hebben we met bewoners, familieleden, collega´s en buurtbewoners genoten van het 20-jarige jubileumfeest van De Antonius Hof. De vele activiteiten, vrolijke muziek én het prachtige weer, zorgden voor een zeer geslaagd feest!

Een nieuw thuis voor mensen met dementie
In de loop van de jaren is De Antonius Hof uitgegroeid tot een nieuw thuis voor mensen met dementie, waarbij de nadruk ligt op wat mensen nog wél kunnen en waar ze zich prettig bij voelen. Dit hebben we samen bereikt met medewerkers, bewoners, familieleden, vrijwilligers en buren. Alle reden dus om iedereen eens in het zonnetje te zetten tijdens het jubileumfeest.

Samen met de buurtbewoners
Omdat De Antonius Hof midden in een woonwijk ligt, is er in al die jaren altijd veel samenhang geweest met de buren in de wijk. De plannen voor de toekomst zijn om nog meer dan nu al het geval is, een huis van en voor de wijk te zijn. “Juist die samenhang en ontmoeting met de buurtbewoners vinden we heel belangrijk. Klassieke concerten, leuke evenementen zoals dit jubileumfeest, maandelijks een heerlijk themadiner, of gewoon een keer gezellig lunchen op het terras aan het park. Buren zijn van harte welkom!”, aldus Marion Alards, locatiemanager De Antonius Hof.  

Jubileumfeest
De dag werd om 11.00 uur feestelijk geopend met een bijzonder muzikaal optreden. Een voor ons hele speciale bewoonster, die inmiddels al 17 van de 20 jaar in De Antonius Hof woont, werd natuurlijk ook in het zonnetje gezet! Hierna hebben vele bewoners, familieleden en buurtbewoners genoten van o.a. een rommelmarkt, Rad van Avontuur, muziek en een schilderijententoonstelling. Ook het springkussen werd veelvuldig gebruikt door de (klein)kinderen en de kinderen uit de wijk. Natuurlijk werd ook aan de inwendige mens gedacht met koffie, thee, drankjes, gebak en een gezellige barbecue. We kijken al met al terug op een zeer geslaagde dag!