Agenda

Nieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavond

Nieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavondNieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavond

Vanaf zaterdag 29 juli bent u iedere zaterdagavond van harte welkom in het restaurant van Oversingel voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

 

Woensdag 20 september - Rad van Avontuur in Vivium Oversingel

U bent van harte welkom op woensdag 20 september voor het Rad van Avontuur in het restaurant van Vivium Oversingel! Vanaf 14.00 uur gaat het spel beginnen.

Donderdag 28 sepember - Pizza Buffet in Vivium Oversingel

Komt u ook heerlijke pizza's eten op donderdag 28 september in het restaurant van Oversingel? U kunt genieten van een heerlijke minestronesoep als voorafje, u heeft de keuze tussen pizza met 4 soorten kaas, pizza hawaii of pizza tonijn natuurlijk gevolgd met een heerlijk toetje!

Woensdag 18 oktober - Ensemble 1001 Nachten in Vivium Oversingel

Woensdag 18 oktober geeft Ensemble 1001 Nachten een concert in Vivium Oversingel om 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Ensemble 1001 Nachten bestaat uit Ahmet Gür - viool en Junya Nomura - cello.

Zaterdag 11 november - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Woensdag 13 december - Concert Stichting Muziek in Huis

Voor meer informatie klikt u hier.