Agenda

Nieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavond

Nieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavondNieuw! Aanschuiftafel in Oversingel, iedere zaterdagavond

U bent iedere zaterdagavond van harte welkom in het restaurant van Oversingel voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

 

Woensdag 22 november - Gezellige wintermarkt in Vivium Oversingel

Komt u woensdag 22 november ook gezellig langs op de Wintermarkt in Vivium Oversingel? Deze dag zullen er verschillende kraampjes staan waar u allerlei leuke spullen kunt kopen. Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij die gedurende de wintermarkt plaatsvindt.

Maandag 27 november - Interviewteam Zorgkaart Nederland in Vivium Oversingel

Geeft u ook uw mening op 27 november?

Graag nodigen wij u uit om op 27 november tussen 13:00 en 17:00 uur in het restaurant van Oversingel in gesprek te gaan en uw mening te delen met een van de medewerkers van Zorgkaart Nederland.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.

Woensdag 29 november - Optreden van Mandoline Orkest in Vivium Oversingel

Woensdag 29 november bent u van harte welkom om te komen genieten van het optreden van het Mandoline Orkest.

 

Donderdag 30 november - Koersbal in Vivium Oversingel

Het spel koersbal is terug op de donderdagmiddag in Oversingel! Speelt u mee of komt u gezellig kijken en de deelnemers aanmoedigen?

Woensdag 6 december - Sinterklaas Rad van Avontuur in Vivium Oversingel

Op woensdag 6 december bent u om 14.00 uur van harte welkom om mee te spelen bij het Rad van Avontuur in Vivium Oversingel!

Woensdag 13 december - Concert Camus Trio in Vivium Oversingel

Op woensdag 13 december 2017 geeft het ensemble Camus Trio een concert in Vivium Oversingel. Het concert begint om 14:00 uur.

Het ensemble Camus Trio, bestaande uit Luis Caballero - viool, Pau Marquès - cello, Raquel Garzás - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Mozart, Beethoven en Fauré. Het programma duurt 2 maal 30 minuten. 

Dinsdag 27 december - Spelletjesmiddag in Vivium Oversingel

Op dinsdag 27 december bent u van harte welkom om gezellig spelletjes te komen spelen tijdens de spelletjesmiddag in Vivium Oversingel.

Zaterdag 17 maart - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 17 maart staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Johanneshove in Laren en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!