Restaurant in Oversingel

Wintermarkt op woensdag 22 November in Vivium Oversingel

Komt u woensdag 22 November ook gezelligs langs op de Wintermarkt in Vivium Oversingel? Deze dag zullen er verschillende kraampjes staan waar u allerlei leuke spullen kunt kopen. Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij die deze dag plaatsvindt.

Natuurlijk mag het eten deze dag niet ontbreken! We hebben een speciaal winter menu opgesteld wat bestaat uit heerlijke Traditionele Hollandse gerechten. Benieuwd naar het menu? Deze vindt u in de link hieronder.

U bent van harte welkom vanaf 11:00 uur.

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Oversingel'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Nieuw: Aanschuiftafel op zaterdagavond in Oversingel

Iedere zaterdagavond bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

Schuif vanaf 17.00 uur aan en geniet van fijn gezelschap en lekker eten!

Aanschuiftafel daghap zaterdag 25 november

Aanschuiftafel daghap zaterdag 2 december

Uit eten in Oversingel?

Restaurant Oversingel in woonzorgcentrum Oversingel in Weesp

In restaurant Oversingel bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of iets uit de lunchvitrine.

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.

Menu Week 47

Menu week 48

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie en in de middag ook voor een borrel en hapjes.

Tussen 12.00 en 13.30 uur heeft u de keuze uit verschillende  lunchgerechten en warme maaltijden.
Vanaf 17.00 uur
kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.30 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (0294) 23 96 81.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Oversingel kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Oversingel via telefoonnummer (0294) 23 96 81.