Nieuws

Lions Club Huizen doet gulle gift aan Transitorium

Henk Albers (Vrienden van Naarderheem) overhandigde gisteren namens Lions Club Huizen een iPad bestemd voor de cliënten van het Transitorium (onderdeel van Naarderheem) aan Greetje Versteeg van Vivium Zorggroep. Dankzij Lions Club Huizen kunnen cliënten van het Transitorium - die zelf niet over een smartphone of tablet beschikken - met de iPad op Internet, het weer bekijken, foto’s maken en bewerken, lezen, spelletjes doen, etc.

Opleiding Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg officieel erkend!

Na drie jaar hard werken is het gelukt! De opleiding tot 'GRZ verzorgende', die door Naarderheem samen met deskundigen van de ROC's Hilversum en Flevoland is ontwikkeld, is nu ook officieel erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO).

4 april: Klassiek concert in Naarderheem

Het ensemble Erwin Rommert Weerstra een jubileumconcert geeft op dinsdag 4 april een jubileumconcert in Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg 1 te Naarden. Het concert begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,- incl. koffie en/of thee. Voor minder mobiele omwonenden is vervoer mogelijk. Aanmelden via kan via (035) 695 44 11 of receptienaarderheem@vivium.nl.   

Nieuwe kunstexposities in Naarderheem

In Naarderheem zijn weer twee bijzondere nieuwe exposities te bewonderen met kunst van kunstenaars uit de regio: fotografie van de Vogel- en Natuurwacht Flevoland en schilderijen van Eric Bartman in de traditie van de impressionistische meesters.

Vivium Naarderheem doet mee aan surveillance infectieziekten van RIVM

Nieuws voor zorgprofessionals

Op de website van Zorg voor beter een boeiend inhoudelijk interview en een filmpje over hygiëne & Infectiepreventie in verpleeghuis- en revalidatie settings.