Werken als HBO-V’er in de wijk

Mensen die ziek zijn, zijn vaak gezond geweest. En ouderen, dat weten we zeker, zijn allemaal jong geweest. De schat aan ervaring die zij met zich meebrengen, maakt omgaan en werken met deze mensen interessant en uitdagend. 

Natuurlijk gaat je aandacht als HBO-V’er vooral uit naar de gezondheidsrisico’s die onze cliënten lopen. Vanzelfsprekend ben je er ook voor de complexere zorgvragen en ben je de ogen en oren voor de huisarts en de verzorgenden. Tenslotte ben je als wijkverpleegkundige ook bij Vivium zorgverlener, casemanager, coach én regisseur. Maar nooit zonder de mens achter de oudere of de zieke uit het oog te verliezen.

Bij Vivium krijg je de kans om jezelf steeds verder te ontwikkelen, zowel in de wijk als op de locaties. Als professionele HBO-V’er en als mens. Vanuit onze ervaring weten wij dat je met oprechte interesse alleen al veel verschil kunt maken. Als je weet waar mensen gewoond hebben en wat ze (beroepshalve) gedaan hebben in hun leven, dan weet je namelijk ook wat nu belangrijk voor ze is. Iemand die jarenlang voor de klas heeft gestaan zal je dan ook niet snel de les lezen. Bij Vivium zien we ouderenzorg kortom als persoonlijke zorg.

Sta jij daar positief tegenover? En word je enthousiast van vrijheid én verantwoordelijkheid? Solliciteer dan vandaag nog als HBO-V’er bij Vivium. Want de mooiste ervaring is en blijft levenservaring.