De Zandzee, Bussum

De Zandzee is geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis in de rustige woonwijk 'Het Spiegel' in Bussum-Zuid. Met uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond, of een wandeling met vrienden door het bos en over de heide, beiden op steenworp afstand.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In De Zandzee kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? Het restaurant is een echte ontmoetingsplaats. De Zandzee organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in De Zandzee diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.