Critical Alignment Yoga

Wilt u graag soepeler bewegen? Of heeft u vaak last van pijn in rug, nek of schouders? Dan is Critical Alignment Yoga misschien iets voor u.

Doel

Critical Aligment Yoga richt zicht op ontspanning van de bewegings- en houdingsspieren. Die zorgen ervoor dat de stand en beweeglijkheid van de wervelkolom zo optimaal mogelijk zijn.

Doelgroep

Iedereen is welkom!

Inhoud

Critical Aligment Yoga, ook wel afgekort CAY, wordt gegeven door yogadocente Henriette Yland bij yogaschool Lotus in Bussum. In de lessen leert u weer soepel te bewegen door het vergroten van de beweeglijkheid van de wervelkolom. Spiergroepen werken met de wervelkolom samen. Als er geen blokkades in de spieren zijn, kunnen wervels onderling beweging doorgeven en wordt onze beweging licht. Dit doen wij door oefeningen te doen met speciale hulpmiddelen om schouders, boven- en onderrug te ontspannen. Daarna richten we ons op de houdingsspieren. Tot slot doen we oefeningen om de kracht in buik, rug, armen en benen op te bouwen.

Praktische informatie

  • De cursus bestaat uit doorlopende bijeenkomsten van een uur en 15 minuten
  • Ervaring met yoga is niet vereist.
  • Makkelijke kleding en een badhanddoek mee voor op de mat
  • De cursus is vooralnog te volgen in Bussum

Vragen of aanmelden

U kunt voor vragen of uw aanmelding gebruik maken van het contactformulier of bellen met Vivium Services (035) 6 924 495.

 

Cursusprijzen

€ 10,50 per les voor Vivium leden en € 12.50 per les voor niet leden.

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?