Eerste Hulp aan Kinderen - Een cursus die onmisbaar is

Wat als uw (klein)kind opeens met een hevig bloedende wond voor u staat? In onze nieuwe basiscursus EHBO aan kinderen leert u hoe u adequaat kunt handelen bij kleine en grotere ongelukken.

Doel

Tijdens de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen worden onderwerpen behandeld, die specifiek gericht zijn op de hulpverlening aan kinderen.

Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen die wil weten hoe hij/zij eerste hulp kan verlenen bij ongelukken.

Inhoud

Vivium biedt in samenwerking met Eerste Hulp Vereniging Mitella de cursus, EHBO aan kinderen aan, die zich richt op het geven van EHBO aan (klein)kinderen.

De basis van de cursus is hetzelfde. U leert tijdens de cursus onder andere wat u kunt doen bij schaafwonden, brandwonden, verslikkingen en botbreuken. 

In de cursussen leert u ook praktische vaardigheden zoals het aanleggen van verbandjes. Na afloop van de cursus weet u wat u moet doen als er iets gebeurt en kunt u de nodige hulp verlenen.

De cursussen worden afgesloten met een officieel examen onder auspiciën van het Oranje Kruis. Bij voldoende resultaat ontvangt u een diploma. Het diploma Eerste Hulp aan Kinderen is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen.

De cursus worden gegeven op locatie Vivium Godelinde in Bussum.

Praktische informatie over de cursussen

Basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen

Duur: 5 lessen van 2 1/2 uur

Data en tijd: op aanvraag

Vragen of aanmelden

U kunt voor vragen of uw aanmelding gebruik maken van het contactformulier of bellen met Vivium Services (035) 6 924 495.

Ook interessant

 

 

Cursusprijzen

Niet-ledenprijs
€ 115,–
Ledenprijs
€ 103,–

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?