Intuïtief tekenen (workshop)

Vindt u het ook zo fijn creatief bezig te zijn? Dan is de nieuwe workshop Intuïtief Tekenen wel iets voor u.

In de workshop Intuïtief Tekenen draait het niet om tekentechniek, maar om expressie door kleuren. Uw intuitie laat u nooit in de steek. Laat u verrassen tijdens deze workshop.

Doelgroep

Voor iedereen die een keer het rationele denken wil uitschakelen en zijn intuïtie op een creatieve manier wil inschakelen. Of vindt u het gewoon leuk om creatief bezig te zijn? Doe dan mee.

Inhoud

De workshop bestaat uit één bijeenkomsten van twee uur. De docente leidt u eerst door een geleide kleurenmeditatie, wat een hele goede manier is om de intuïtie wakker te kussen en die u tijdens de workshop creatief aan het werk gaat zetten. Door de meditatie onstaat er diepe ontspanning en wordt het intuitieve brein geactiveerd. U tekent met kleurpotloden en waskrijt zonder vooropgezet plan, maar met al uw zintuigen open. U zult zien dat dit prachtige kunstwerken oplevert, omdat iedereen creatief is en kan zijn!

Praktische informatie

  • Datum: op aanvraag
  • De workshop bestaat uit één bijeenkomst van 2 uur
  • De workshop wordt gegeven in Hilversum

Vragen of aanmelden

U kunt voor vragen of uw aanmelding gebruik maken van het contactformulier of bellen met Vivium Services (035) 6 924 495.

Cursusprijzen

€ 37,50 voor Vivium-leden, € 45,- voor niet-leden (inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers).

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?