vrijdag 18 augustus - Concert Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld in De Gooise Warande

Vrijdag 18 augustus geeft het Duo Heemsbergen en Van Jaarsveld een concert in Vivium De Gooise Warande om 14.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. 

Het op een jonge en sprankelende manier uitvoeren van traditionele werken heeft Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld als doel. Het ‘open karakter’ van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd. Het repertoire varieert van de romantische sonates van Johannes Brahms tot swingende muziek van George Gershwin.

Angélique en Nicole begonnen hun samenwerking in 2007 en waren daarna o.a. te horen in de kleine zaal van het Concertgebouw en Muziekcentrum Vredenburg en meerdere malen live op Radio 4.

Klarinettiste Nicole van Jaarsveld voltooide haar masteropleiding kamermuziek aan het Utrechts Conservatorium bij Céleste Zewald in 2011 met uitstekend resultaat.

Pianiste Angélique Heemsbergen studeerde bij Paolo Giacometti aan het Utrechts Conservatorium. In 2009  rondde ze haar Master of Music in Performance, met als specialisatie Kamermuziek, met lof af.

Kosten voor bezoekers van buitenaf bedragen 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. 

Graag tot ziens op op vrijdag 18 augustus aan de Mezenlaan 19 in Bussum!