Diensten aan huis

Bent u niet meer zo mobiel? Of heeft u gewoon weinig tijd? Dan kunt u thuis hulp krijgen met heel veel dingen. Zo komen kapper, opticien en audicien graag naar ú toe. En een leraar vertelt u hoe u kunt e-mailen en Skypen met uw (klein)kinderen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Waar kunnen we u bij helpen? Als lid geniet u bovendien van leuke kortingen.

 

Iets voor u?

Hulp nodig bij uw belastingaangifte? Of met het zemen van uw ramen? Iedereen kan een dienst aan huis aanvragen via Vivium Services als het maar binnen ons werkgebied valt. In het totaalaanbod A-Z staat bij elke dienst hoeveel korting u krijgt als lid. Ook zijn er regelmatig exclusieve aanbiedingen alléén voor leden. Als lid ontvangt u drie keer per jaar het gratis ledenblad met het actuele aanbod en de ledenvoordelen. O ja, wij werken alleen met betrouwbare dienstverleners. Alles is goed geregeld dus.

Hoe werkt het?

U heeft met iets hulp nodig? Dan belt u naar Vivium Services (035) 6 924 495 en u vertelt wat u nodig heeft. Wij schakelen onze partners in en binnen twee werkdagen maken zij een afspraak met u. Zo simpel werkt het. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan natuurlijk ook. Mailt u dan naar leden@vivium.nl.

Hoe betaalt u?

Heeft de kapster uw haar gedaan of schoonmaakster uw ramen gezeemd? Dan kunt u direct betalen. U  betaalt direct aan de persoon of bedrijf die bij u thuis de dienst heeft geleverd. Wij adviseren u om altijd uw ledenpas te laten zien. Dan krijgt u meteen korting.

Als u niet tevreden bent

Bent u niet tevreden? Vertel dit dan aan de persoon die u helpt. Onze serviceleveranciers hebben een eigen beroepsaansprakelijkheid. Vivium Zorggroep is niet verantwoordelijk voor de verrichte werkzaamheden. Als u er samen niet uit komt, dan zoeken we samen met u naar een oplossing.