Afwikkeling nalatenschap - U kunt het met een gerust hart overlaten!

Bent u erfgenaam, maar lukt het u niet om zelf de nalatenschap af te wikkelen? Maak gebruik van deze service van Vivium Services. U kunt de hele afwikkeling met een gerust hart aan ons overlaten!

Wat houdt de Afwikkeling nalatenschap in?

Als iemand overlijdt, duurt het vaak een jaar voor alles is afgewikkeld. U moet een beschrijving maken van de samenstelling van de nalatenschap, het huis verkopen en ontruimen, abonnementen opzeggen, de belastingaangifte doen... Bent u erfgenaam en ziet u er tegenop om dit allemaal zelf te doen? Of is de afwikkeling te ingewikkeld? Schakel via ons een onafhankelijke afwikkelaar in. In overleg met u wordt de nalatenschap goed en op tijd afgewikkeld.

Ook voor u!

Afwikkeling nalatenschap is er voor alle leden van Vivium Services.

 Voordelen voor leden

  •  U kunt rekenen op een betrouwbare afwikkelaar die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen 10% korting.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U kunt kiezen tussen een wettelijke regeling, en die is thans: 1% van het vermogen op het moment van overlijden, een vastgesteld loon of u kiest een nader te bepalen uurloon.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met De Die Financieel Beheer en Bewindvoering. Wilt u hier gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Vivium Zorggroep

U kunt ook een van de Vriendenstichtingen van Vivium Zorggroep in uw testament opnemen. Daarmee levert u een belangrijke en mooie bijdrage aan het welzijn van kwetsbare ouderen, chronisch zieken (kinderen) en anderen in onze regio die uw steun en hulp hard nodig hebben. Meer informatie? Bel Vivium Services (035) 6 924 495.

Laat altijd uw ledenpas zien.