Belastingaangifte - Handig en betrouwbaar

De belastingaangifte is voor velen een jaarlijks terugkerende zorg. Vindt u het invullen van de belastingformulieren ook zo'n klus? Wij helpen u graag!

Hulp bij Belastingaangifte

Vivium Services werkt samen met deskundige administrateurs die bij u thuis komen om de belastingaangifte voor en met u te doen. Zij bieden u hulp voor het optimaal benutten van uw mogelijkheden tegen een aantrekkelijk tarief. En met hulp van een van onze administrateurs kunt u erop rekenen dat uw belastingaangifte volledig en correct is ingevuld. Goede fiscale hulp of advies kan in veel gevallen geld besparen.

Ook voor u!

Hulp bij Belastingaangifte is er iedereen. Of u nu jong of oud bent, soms is het fijn als iemand u helpt om de belastingaangifte te doen. Wilt u uw aangifte vóór 1 mei geregeld hebben? Neem dan vóór 1 maart contact op met Vivium Services voor een afspraak bij u thuis.

Later kan natuurlijk ook, maar de belastingadviseur vraagt dan eerst uitstel voor u aan en maakt later in het voorjaar een afspraak voor een huisbezoek. 

Voordelen voor leden

•    U kunt rekenen op een deskundig en  betrouwbare  administrateur die bij u aan huis komt.
•    U kunt al uw vragen over de administratie stellen.
•    Leden betalen een speciaal uurtarief.

Wat kost het?

U betaalt als lid voor het eerste uur € 52,-. Daarna kost het € 13,- per kwartier. Deze prijzen zijn inclusief reiskosten en BTW.
Niet-leden betalen € 65,- per uur en daarna € 16,90 per kwartier.

Zo maakt u een afspraak

Vivium werkt voor de dienst belastingaangifte aan huis samen met een aantal deskundige en ervaren administratiekantoren in de regio zoals Budsior en Lanphen Support. Wilt u hier gebruik van maken, bel Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Laat altijd uw ledenpas zien.