Kleding aan huis - Thuis kleding kopen

Thuis kleding kopen, dat is pas handig! Op uw gemak passen en combineren met uw garderobe. Vivium Services biedt via deze service een klassieke en een moderne kledinglijn. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Wat is de Kledingservice?

Voor de Kledingservice komen er twee kledingadviseuses met een kledingcollectie bij u thuis. Van tevoren bespreekt u wat voor soort kleding u zoekt, welke maten u heeft en van welke kleuren en stoffen u houdt. Vervolgens kunt u op uw gemak thuis kleding uitzoeken, passen en combineren. Het is vlotte, prettig draagbare kleding in verschillende prijsklassen en merken. Er is een damescollectie en een herencollectie. Speciaal voor mensen die veel op bed liggen of een rolstoel gebruiken, is er kleding met elastiek.

Ook voor u!

De Kledingservice is voor alle senioren die lid zijn van Vivium Services.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een uitstekende Kledingservice die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen 5% korting.
  • Geen voorrijkosten, ook als u niets koopt.
  • Aangeschafte kleding kan vermaakt worden. 
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van wat u koopt. Onze leverancier werkt met scherpe prijzen. U bent beslist niet duurder uit dan in een gemiddelde kledingzaak!

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met H. en A. (thuis)Mode. Wilt u een afspraak maken? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.