Klussendienst Vrijwillig - Lekker handig! Voor de kleine klusjes

Lampen of gordijnen ophangen? De video of televisie programmeren? Maak gebruik van de vrijwillige Klussendienst. Een handige en betrouwbare service voor al uw klusjes in en om het huis.

Dit doet de vrijwillige Klussendienst

De vrijwillige Klussendienst verzorgt hand- en spandiensten in en om uw huis. Het gaat om klussen die in twee uur kunnen worden geklaard. Bijvoorbeeld: lampen of gordijnen ophangen, een plank bevestigen, de video of tv programmeren of een douchekop vervangen.

Voor wie is deze dienst bedoeld?

De vrijwillige Klussendienst is er voor leden die niet in staat zijn de klusjes zelf te doen door ouderdom, ziekte of invaliditeit en andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare vrijwillige Klussendienst.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U betaalt een paar euro onkostenvergoeding. De kosten die de vrijwilliger moet maken zijn uiteraard ook voor uw rekening.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt samen met diverse vrijwilligers organisaties in de regio. Heeft u een klus? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door de desbetreffende vrijwilligers organisatie.

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.