Massage - Diverse soorten massages om heerlijk te ontspannen

Een goede, passende massage kan een weldaad zijn voor lichaam en geest! Vivium werkt met diverse ervaren masseuses die desgewenst bij u thuis komen om u van dienst te zijn.

Er zijn diverse soorten massages. Let op, het aanbod aan soorten massage kan per gemeente verschillen maar er is bijna altijd wel een passende oplossing:

Sportmassage
Veel mensen ervaren klachten als spierpijn, spierstijfheid of spiervermoeidheid. Dit kan zijn ontstaan door overmatig gebruik van spieren of juist te weinig beweging, maar ook aspecten als stress of een druk gezinsleven spelen hierin een rol. Een massage zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen en de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Jong en oud, werkend en niet werkend, sportend of niet-sportend kan zich laten masseren.

Hand of voetmassage
Gun uzelf een heerlijke hand of voetmassage. Deze massage: 
- Is laagdrempelig; er is geen massage tafel nodig en er hoeft geen kleding uitgetrokken te worden
- Kan op elk moment bij mensen aan huis of op een andere locatie gegeven worden
- Is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn door ziekte, ouderdom of beperking. Ook voor mensen die rolstoel gebonden of bedlegerig zijn
- Biedt een rustmoment voor mensen met dementie 
- Werkt ontspannend en bevordert een goede nachtrust
- Geeft echte aandacht en persoonlijk contact. Aanraking geeft een gevoel van verbondenheid en acceptatie.
- Er is geen contraindicatie bij een handmassage.

Overige massagevormen
Er zijn allerlei massages mogelijk. Onze masseuses hebben een brede expertise. Denk bijvoorbeeld aan een therapeutische Rug/schouder/hoofdmassage, hot stone massage, stoelmassage of faceliftmassage. De masseuses hebben een eigen werkgebied dus de mogelijkheden kunnen verschillen per gemeente waar u als lid zich bevindt.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een vakkundige masseuse die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen een aanzienlijke korting.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

Sportmassage
U kunt kiezen uit een massage van 30, 45 of 60 minuten. De kosten voor een massage van 30 minuten bedragen 33,00 euro. Een massage van  45 minuten kost 43,00 euro en een massage van 60 minuten kost 53,00. Als lid krijgt u €3,- korting en betaalt u respectievelijk 30,00, 40,00 of 50,00 euro.
Leden betalen geen voorrijkosten.

Overige massages
De masseuses hebben een eigen werkgebied dus de mogelijkheden en tarieven kunnen verschillen per gemeente waar u als lid zich bevindt. Wel ontvangt u als lid altijd een aantrekkelijke korting.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met een gediplomeerde masseuses.Wilt u hier gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Links:

 

 

Laat altijd uw ledenpas zien.