Opticien - Thuis uw nieuwe bril uitzoeken?

Als uw ogen achteruit gaan, kan de opticien bij u thuis een gratis oogmeting doen. Handig en snel!

Als het voor u lastiger wordt erop uit te gaan, kan de opticien bij u aan huis komen. De opticien aan huis biedt vrijwel alles wat u ook in de winkel kunt krijgen. Een ogentest, een nieuwe bril, nieuwe glazen, reparaties, oogdrukmeting. Alleen het aanmeten van contactlenzen is thuis niet mogelijk. De opticien heeft een uitgebreide collectie brillen in allerlei kleuren en prijsklassen. Een nieuwe bril wordt binnen drie weken thuis afgeleverd en 'afgepast'. Als u de bril bij de opticien aan huis heeft gekocht, komt de opticien zonodig ook langs om uw bril bij te stellen of te repareren.
De opticien heeft ook allerlei Low Vision-producten, zoals handloepen of loepbrillen met een sterke vergroting. De opticien werkt direct samen met een oogarts. Vivium werkt hiervoor samen met de Nederlandse Huisopticien, Brilzorg Holland en Stoffer Optiek.

Ook voor u!

De opticiens aan huis zijn er voor iedereen in de Gooi en Vechtstreek, Almere en Amsterdam. Leden van Vivium Services krijgen korting.

Plus, min, verziend of bijziend? Hoe zit dat precies? 

Tijdens de oogmeting komen er vaak veel vragen voorbij. Wat weet u precies hoe het nu eigenlijk is? Brilzorg Holland legt het aan u uit. U leest het in het document 'Brillenglazen' in de rechterkolom.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een uitstekende en betrouwbare Opticien die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen 15% korting bij aanschaf van een bril, montuur en/of brillenglazen.
  • Reparaties en bijstellen is gratis. Op eventuele materiaalkosten ontvangt u 15% korting.
  • Leden krijgen 5% korting op Low Vision producten indien deze niet vergoed worden door de zorgverzekeraar.
  • Oogmetingen, advies, kleine reparaties en het bijstellen van de bril worden gratis uitgevoerd.
  • Leden betalen geen voorrijkosten.

Wat kost het?

U betaalt voor een montuur, glazen en onderdelen dezelfde prijs als in de winkel. Leden krijgen 15% korting op de adviesverkoopprijs. Een ogentest is gratis. Ook het afleveren van een nieuwe of aangepaste bril is gratis. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.
De meeste Low Vision-producten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar bij onze samenwerkingspartner Heilbron (Heilbron (Vivium Zorgcollectief)). Als betrouwbaar en vakkundig Assurantie Adviseur helpen ze bij al uw vragen. Bel de Vivium Heilbron advieslijn (088) 1 210 206 of kijk hier

Kennismakingsactie nieuwe leverancier: Stoffer Optiek

Een nieuwe leverancier is Christien Stoffer van Stoffer Optiek uit Huizen. Christien werkt als opticien en optometrist aan huis. U kunt dit najaar met haar komen kennismaken op 22 september tussen 13:00 en 14:00 uur in De Antonius Hof in Bussum. Zij doet dan een gratis oogmeting en verricht kleine reperaties. Als kennismakingsactie geeft zij nieuwe klanten een gratis schoonmaaksetje voor uw bril cadeau!

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met de Nederlandse Huisopticiens, Brilzorg Holland en Stoffer Optiek. Wilt u een afspraak maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Links:

Meer informatie over de Nederlandse Huisopticiens
Meer informatie over Brilzorg Holland

Meer informatie over Stoffer Optiek

Laat altijd uw ledenpas zien.