Pedicure - Uw voeten heerlijk verzorgd

Onze voeten lopen heel wat af. En ze dragen ons hele gewicht. Laat ze daarom goed verzorgen door een Pedicure van Vivium Zorggroep.

Dit doet de Pedicure

De Pedicure verzorgt uw voeten. Bij een basisbehandeling worden allereerst de voeten gedesinfecteerd. De nagelriemen en de omgeving daarvan worden schoongemaakt en de nagels worden geknipt en gepolijst. Ook het verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns gebeurt, indien nodig. Tot slot worden uw voeten met crème verzorgd. Daarnaast krijgt u informatie over een goede dagelijkse verzorging van uw voeten. Heeft u vragen of speciale wensen, dan kunt u altijd overleggen.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een deskundige Pedicure.
  • Als lid krijgt u 2,00 euro korting per behandeling.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U kunt informatie over de pedicures waar Vivium mee samenwerkt opvragen door te bellen met de klantenservice via 035-692 4495.
Indien u diabetes- of reumapatiënt bent, kunt u in soms in aanmerking komen voor een vergoeding. Informeer voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar bij onze samenwerkingspartner Heilbron (Vivium Zorgcollectief). Als betrouwbaar en vakkundig Assurantie Adviseur helpen ze bij al uw vragen. Bel Heilbron (088)1 210 206 of kijk hier.

Bij een behandeling aan huis kan de pedicure, indien vooraf besproken, een reiskostenvergoeding in rekening brengen en eventueel parkeerkosten doorberekenen.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met diverse pedicures in de regio. Wilt u hier gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij nemen dan contact op met een pedicure die in uw regio werkzaam is. De pedicure neemt contact met u op voor een afspraak.

Ook interessant

 

Informatie

Informatie aanvragen kan via het aanvraagformulier.