Politiekeurmerk Veilig Wonen - Inbraakpreventie met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar ook psychische schade. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen is de kans op een inbraak 90% kleiner dan voor woningen zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Wat houdt het Politiekeurmerk Veilig Wonen in?

Je wilt natuurlijk niet thuiskomen van een leuke vakantie en erachter komen dat er tijdens je afwezigheid is ingebroken. Reden om het potentiële inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Weet u niet goed hoe u dat het beste doet? Maak dan een afspraak met de preventieadviseur van Come Home. Deze inventariseert vrijblijvend welke aanpassingen nodig zijn op het gebied van hang- en sluitwerk, verlichting en zichtbeperking vanaf de straat. Come Home hanteert hierbij de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarbij de inbraakkans met maar liefst 90% wordt verminderd. Indien gewenst voert Come Home de benodigde aanpassingen voor u uit, tegen een speciaal gereduceerd ledentarief. Hierna krijgt uw huis ook meteen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een leuk extraatje is dat dit voor veel verzekeraars ook nog eens reden is voor een korting op de inboedelverzekering!

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare preventieadviseur.
  • U betaalt een lagere prijs dan wanneer Come Home rechtstreeks benaderd wordt.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

De preventieadviseur van Come Home maakt een offerte om uw woning te beveiligen volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze offerte is vrijblijvend en wordt opgemaakt met een speciale ledenprijs.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Come Home. Wilt u uw huis laten keuren, bel dan Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door Come Home voor een afspraak.

Laat altijd uw ledenpas zien.