Vakantieservice - Vakantieservice van Gooiland Beveiliging

Gaat u op vakantie of bent u langere tijd van huis en wilt u uw huis niet ‘onbeveiligd' achterlaten? Dan is de Vakantieservice iets voor u!

Woont u in een inbraakgevoelige woning of buurt?

Dan kunt u overwegen om de Vakantieservice van Gooiland Beveiliging in te schakelen. Beveiligers houden uw huis dan tijdens uw afwezigheid in de gaten. Die weten natuurlijk precies waar ze op moeten letten. Hangen er vreemde personen in de buurt van uw woning rond? Is er aan sloten, buitenlampen of kozijnen gemorreld? Staan er opeens objecten die een klim naar de eerste verdieping vergemakkelijken? Ook zetten de beveiligers potentiële inbrekers op het verkeerde spoor door met regelmaat uw brievenbus te legen en uw afvalcontainer op de juiste dag aan de stoeprand te zetten.

Ook voor u!

De vakantieservice is er voor iedereen. Vivium-leden krijgen de administratiekosten van € 57,58 cadeau.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbaar en professioneel beveiligingsbedrijf.
  • Als lid betaalt u geen administratieve afhandelingskosten á € 57,58.

Wat kost het?

De vakantieservice kost € 22,60 per dag (maar natuurlijk kunt u de beveiligers ook minder vaak dan dagelijks laten langskomen, die keus is aan u).

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Gooiland Beveiliging. Wilt u er gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door een medewerker van de Gooiland Beveiliging voor een afspraak.

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.