woensdag 10 mei - Quatrìola Ensemble in Vivium Godelinde

10 mei - Quatrida Ensemble in Vivium Godelinde

Wilt u genieten van muziek? Kom dan kijken en luisteren naar het Quatrìola Ensemble in Vivium Godelinde op woensdag 10 mei. Het ensemble Quatrìola Ensemble, bestaande uit Gemma Tripiana Muñoz - dwarsfluit, Matteo Costanzi - hobo, Maria Rosaria Della Ragione - klarinet, Clara Alija - fagot, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Rossini, Albeniz, Ibert en Gershwin.

Fluit, hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola ensemble.
Na het afronden van hun Master studies aan het conservatorium, ontdekten Gemma Tripiana (fluit), Matteo Costanzi (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat “frisse lucht” op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola ensemble is ontstaan.

Wat dit ensemble bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het Quatriola ensemble biedt thematische programma’s zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

Entree bedraagt 5,00 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee. 

Graag tot ziens op woensdag 10 mei om 14.30 uur bij het Quatrìola Ensemble aan de Jozef Israëlslaan 1 in Bussum!