woensdag 12 juli - Duo Andantiani in Vivium Godelinde

12 juli - Duo Andantiani in Vivium Godelinde

U bent van harte welkom om te komen genieten van Duo Andantiani in Vivium Godelinde op woensdag 12 juli om 14.30 uur.

Yoko Kanamaru (altviool), geboren in Tokyo, begon haar muziekstudie op 5-jarige leeftijd. Aanvankelijk viool en vanaf 19-jarige leeftijd altviool. Na haar opleiding in Tokyo zette zij haar studie voort aan de  “Hanns-Eisler” Hochschule für Musik in Berlijn bij Kim Kashkashian, de Staatliche Musikhochschule Freiburg bij Wolfram Christ en het Conservatorium van Amsterdam. Yoko Kanamaru won diverse internationale prijzen en onderscheidingen. Sinds oktober 2003 is zij verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest.

De pianiste Ani Avramova werd geboren in Sofia, Bulgarije. Zij begon op haar zesde en op haar dertiende was zij reeds prijswinnares van het internationale pianoconcours van Tsjechië. Na het diploma aan het conservatorium van Sofia behaald te hebben, zette zij haar studie voort aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast volgde zij masterclasses bij o.a. György Sandor, Earl Wild, Ivan Moravec en Jörg Demus. Ani treedt regelmatig op in kamermuziek, als begeleider, in recital en met orkest.

Kosten voor bezoekers van buitenaf bedragen 5,00 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee.

Graag tot ziens op woensdag 12 juli om 14.30 uur bij het optreden van Duo Andantiani aan de Jozef Israëlslaan 1 in Bussum!