Dagtochten met ledenkorting

Er staan weer leuke dagtochten op de agenda in juni en juli. Gaat u gezellig een dagje mee? Als lid krijgt u minimaal € 4,50 korting.

 

Maandag 12 juni 2017

Tropische tuin en boottochtje Veluwemeer

Een afwisselend dagje, waarbij u volop kunt genieten van de buitenlucht! In de ochtend bezoeken we een bijzondere tropische tuin in Oldebroek, met water- en rotspartijen, bloemen in de mooiste kleuren en volop tropische vogels en vissen. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig overzicht. Daarna stappen we aan boord van een luxe salonboot. Tijdens een tocht over het Veluwemeer kunt u genieten van de verhalen van de kapitein, de vele andere bootjes op het water en een smakelijke koffietafel. In Elburg kunt u na afloop nog wat rondkijken, waarna we langs de mooiste plekjes van de Veluwe weer voor 18:00 uur naar huis terugrijden.

Kosten: € 47,50 voor leden, € 52,50 voor niet-leden

Maandag 26 juni 2017

Rondje IJsselmeer

Eind juni maken we een rondje om het IJsselmeer en bekijken we sporen van het oude vissersleven rondom de voormalige Zuiderzee. ’s Ochtends nemen we in Katwoude een kijkje in een kaas- en klompenmakerij en genieten we van koffie met gebak. Verder toerend door leuke dorpjes in Noord-Holland en West-Friesland komen we na de lunch uit bij de Afsluitdijk, die ooit van de zoute Zuiderzee een zoet meer maakte. In de middag bezoeken we het schilderachtige Friese Workum met zijn kapitale 17e- en 18e-eeuwse kapiteinshuizen. Na een feestelijk dinerbuffet bij De Goede Aanloop in Tollebeek sluiten we het rondje rond 20.30 uur.

Kosten: € 59,50 voor leden, € 65,- voor niet-leden

Woensdag 5 juli 2017

Middagje naar zee

Lekker passagieren op de gezellige zeepromenade, even uitwaaien op het strand of zo maar rustig op een terrasje en genieten van het bonte strandleven? Het is allemaal mogelijk tijdens onze tripje naar de kust in juli. We vertrekken om 12:30 uur naar de Hollandse kust, met zijn hele brede beschermde duinenrij, prachtige zandstranden en weidse uitzichten. Wij zetten koers naar Noordwijk aan Zee, ook wel bekend als de koningin van de Nederlandse badplaatsen. Daar beginnen we onze stranddag in het statige Golden Tulip aan de Koningin Wilhelmina Boulevard, met koffie, gebak en uitzicht over de zee. Daarna ligt de rest van de middag (en het strand) aan uw voeten!

Kosten: € 23,50 voor leden, € 28,50 voor niet-leden

Alle actuele dagtochten vindt u altijd hier!

Overige informatie

We reizen met een luxe touringcar. U kunt opstappen in Almere, Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp. Hoewel de tijden wisselen, vertrekt u doorgaans rond 08:00 uur ’s ochtends en u bent ’s avonds voor 20:00 uur weer thuis. Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging met opstaptijden.

Eemland Reizen is aangesloten bij Keurmerk Touringcarbedrijf, het kwaliteitslabel voor veilig en milieubewust vervoer per touringcar.

Voordelen voor leden

  • Vivium Services leden krijgen minimaal € 4,50 korting.
  • VIvium Services bemiddelt gratis voor u.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service.

Meer informatie

Iedereen kan mee met onze dagtochten. U kunt zich telefonisch aanmelden (035) 6 924 495. Leden krijgen minimaal € 4,50 korting. Bent u nog geen lid maar wilt u dat graag worden? U kunt zich voor het lidmaatschap direct aanmelden. Voor meer informatie, zoals over opstapschema's en vertrektijden, kunt u contact opnemen met Vivium Services.