Reis in Nederland - Vaart u met ons mee naar Texel?

De Waddeneilanden zijn een ware oase van rust en landschappelijk schoon. Een heerlijke bestemming dus voor een korte voorjaarsvakantie! Maakt u met ons in maart de overtocht naar Texel voor een verblijf van twee nachten?

Onze heerlijke mini-eilandtrip gaat van start op maandagmorgen 25 maart. Na een mooie rit door Noord-Holland steken we mèt de touringcar van Eemland Reizen over van Den Helder naar Texel. Eenmaal op het eiland gaan we eerst richting Hotel De Pelikaan in de Koog om ons te installeren. Dit sfeerholle hotel ligt aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen. Daarna is het simpelweg naar hartenlust genieten van alles wat Texel tot zo’n fijn vakantie-eiland maakt: frisse zeelucht, vogelgekwetter, gezellige terrasjes en de vriendelijke eilanders. 

Juttersmuseum of strandwandeling?

Op dinsdagochtend kunt u mee met een rondrit met een lokale gids, die van alles zal vertellen over de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland. Voor wie dat wil rijdt de touringcar in de middag langs verschillende leuke bestemmingen: het Juttersmuseum, zeehonden in Ecomare of de haven van Oudeschild, van waaruit u een boottochtje kunt maken op de Waddenzee.

Natuurlijk kunt u ook op eigen houtje het eiland ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een mooie fietstocht of een fijne strandwandeling maken. Wat u ook doet, u zult versteld staan van de rust, ruimte en de overweldigende natuur. 

Rozig van de eilandlucht

Op woensdag is het alweer tijd om de koffers te pakken. Gelukkig hebt u tot 15:00 uur de tijd om nog van het eiland te genieten. Maar dan vertrekt de boot toch echt terug naar de vaste wal en rijden we samen, rozig van de eilandlucht weer naar huis. 

Praktisch

Als Vivium-lid betaalt u € 249,50 p.p. bij verblijf in een tweepersoonskamer (niet-leden € 259,50 p.p.). Voor een eenpersoonskamer betaalt u een toeslag van € 40,-. De reissom omvat de reis per luxe touringcar naar Den Helder, overtocht naar Texel en de rondritten en het vervoer op het eiland. Ook inbegrepen zijn koffie met gebak op de heenreis, 2 hotelovernachtingen, 2 maal een ontbijtbuffet, 2 maal een driegangendiner in het hotel en op de terugreis een driegangen-afscheidsdiner.

Deze reis is zonder (zorg)begeleiding.

Wilt u graag mee? Boek dan snel, want ons vorige minireisje was snel uitverkocht!

Meer informatie en aanmelden? Neem dan contact op met onze klantenservice (035) 6 924 495.