Seniorenbeddenwinkel - Seniorenbedden, zorgbedden en verpleegbedden op maat

Vivium Services werkt samen met de Seniorenbeddenwinkel. In hun nieuwe winkel in Bussum zijn ze u graag van dienst met hun unieke service. U kunt ook rustig in de webwinkel terecht om het assortiment te bekijken. Bij aanschaf van een bed hoort het volgende:

  • Inclusief electrisch verstelbare bedbodem,  Voordelige complete sets Inclusief elektrische bedbodem én matras
  • Inclusief matras naar keuze, Ledikanten, bedbodems en matrassen óók los verkrijgbaar
  • Gratis vakkundige montage en
  • Gratis bezorging binnen Nederland.
  • Levertijd slechts 5 werkdagen.
  • Bedden zijn direct op voorraad.
  • Reparatie of vervanging binnen 24 uur.

U kunt tijdens de bestelling ook uw matras type wijzigen. Weet u niet welk matras u moet kiezen bij uw seniorenbed? Dan biedt Seniorenbeddenwinkel een matrassentest op de website.

Ook zorg- en verpleegbedden, hoog-laagbedden en bedliften.

Bij seniorenbeddenwinkel.nl kunt u ook terecht voor een hoog laag bed speciaal voor de thuiszorg. Al onze hoog laag bedden hebben een huiselijke uitstraling, zijn eenvoudig op en af te breken en zijn gemakkelijk te bedienen. Dat maakt onze hoog laag bedden ideaal voor elke thuiszorg situatie. Naast hoog laag bedden beschikken wij ook over een bedlift in ons assortiment. Deze bedlift kunnen wij in ieder ledikant plaatsen. Zowel de bedlift als de hoog laag bedden zijn altijd voorradig en binnen 5 werkdagen leverbaar. Een spoedlevering behoort tot de mogelijkheden. 

Ledenvoordeel

Leden van Vivium Services ontvangen €125,- korting per persoon per seniorenbed en €250,- korting per persoon per boxspring bij de Seniorenbeddenwinkel.


Meer informatie over de Seniorenbeddenwinkel