Paar dagen of weekendje weg - Leuk samen met anderen

Al jaren zijn onze dagtochten een groot succes. Net als onze reizen met zorgbegeleiding. Op veler verzoek breiden we ons reisaanbod verder uit, met leuke weekendjes weg in eigen land!

Gaat u in juli mee op het driedaagse uitstapje naar het gastvrije Zuid-Limburg?

Onze bestemming in juli: Valkenburg aan de Geul. Van 26 tot 28 juli kunt u volop genieten van dit oude vestingstadje. Met maar liefst 200 Rijksmonumenten biedt het mergelstadje allerlei bezienswaardigheden. Het gezellige stadje met zijn vele terrassen ligt bovendien midden in de mosgroene heuvels van het beschermde natuurgebied Heuvelland. Dat wordt genieten van heerlijke uitzichten!

Romantiek van toen

We verblijven in het comfortabele en gastvrije Grand Hotel Monopole, aan de rand van Valkenburg aan de Geul. Monopole staat bekend om zijn vleugje ‘romantiek van toen’ dat door de tijd heen zo mooi bewaard is gebleven. Als hotelgast kunt u naar hartenlust genieten van de prachtige zonneterrassen en de royale lounge met huisbar en de voortreffelijke keuken. De kok zal u twee avonden heerlijk verwennen met een smakelijk diner.

Drielandentour

Ook staan er een paar leuke uitstapjes op het programma. Donderdag kunt u mee met een drielandentour, waarbij we zowel de Belgische Ardennen als de Duitse Eifel zullen aandoen. Vrijdagochtend pakken we de koffers, waarna we nog een mooi toertje door het Limburgse mergelland maken en het Drielandenpunt in Vaals bezoeken. ’s Middags gaan we dan weer huiswaarts. Onderweg sluiten we deze fijne minivakantie nog gezamenlijk af met een laatste diner.

Praktische informatie

Voor reis per luxe touringcar en verblijf op basis van halfpension betaalt u als Vivium-lid € 182,50 p.p. bij verblijf in een tweepersoonskamer. Niet-leden betalen € 199,-. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 39,-. Bij de reissom zijn ook koffie met gebak en een lunch op woensdag inbegrepen, net als een welkomstdrankje in het hotel, een bingoavond met leuke prijsjes, vervoer naar de excursies op donderdag en vrijdag en een afsluitend diner op de terugweg.

De reis wordt georganiseerd door onze samenwerkingpartner Eemland Reizen. Bij het tarief is het vervoer tijdens de excursies ook inbegrepen. Alleen de entreegelden van de bezienswaardigheden zijn exclusief.

Deze reis is zonder (zorg)begeleiding.