Leren en werken bij Vivium

Bij Vivium leer je in de praktijk, heb je leuke collega´s, volop mogelijkheden op maat én ben je verzekerd van een baan na je opleiding! Spreekt dit jou aan? Dan zoeken we jou!

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Werken bij Vivium is werken met lef en liefde, om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners.

Kijk in onderstaand schema welke Vivium opleiding het beste bij jou past en meld je vandaag nog aan voor de informatiebijeenkomst op donderdag 19 september om 13 uur in Vivium De Antonius Hof in Bussum.

N.B. Helaas hebben wij op dit moment geen beschikbare opleidingsplaatsen meer voor de opleiding BBL Helpende - niveau 2. Zodra er weer nieuwe plaatsen niveau 2 beschikbaar zijn, dan is dat zichtbaar via deze website. Voor niveau 3 en 4 zijn nog wel voldoende leerlingplaatsen beschikbaar.

Welke opleiding past bij jou? (klik voor een vergroting)

Meer informatie?

Klik voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden op één van onderstaande buttons. Als je hierna nog vragen hebt, kun je voor advies ook terecht bij één van onze opleidingsadviseurs via lerenenwerken@vivium.nl.
We helpen je graag verder om jouw ideale opleiding te vinden!