Dinsdag 3 september: jazz concert in Naarderheem

Op dinsdag 3 september 2019 geeft het ensemble Duo Paul van Kessel en Cord Heineking een concert in Naarderheem aan Amersfoortsestraatweg 1, Naarden. Het concert begint om 20:00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Entree: €5,- incl. koffie en/of thee.

Het ensemble Duo Paul van Kessel en Cord Heineking, bestaande uit Paul van Kessel - stem-gitaar, Cord Heineking - contrabas, brengt een gevarieerd programma. Het programma duurt één uur, zonder pauze.  

Over de musici

Paul van Kessel (zang, gitaar) maakte naam in de jazzkringen als een van de weinige mannelijke jazzvocalisten in Nederland. Hij is o.a. bekend geworden als vocalist van de Nederlandse bigband The Young Sinatras en als host van de Wicked Jazz Sounds (Melkweg, Amsterdam). Daarnaast deed hij tal van gastoptredens bij o.a. het ’Orkest van de Koninklijke Luchtmacht' en het 'Jazz Orchestra of the Concertgebouw'. Sinds 2011 is hij bezig met het schrijven en produceren van eigen muziek. Deze is vaak te beluisteren op zenders als Radio6, NPO Radio 2 Soul & Jazz en Sublime FM.

Cord Heineking (contrabas) studeerde basgitaar en contrabas aan de conservatoria van Enschede en Hilversum. Tijdens zijn studie begon hij zich steeds meer te verdiepen in de jazz. Na zijn afstuderen vestigde hij zijn naam in de jazz-scene door  succesvolle deelname aan verschillende muziekconcoursen. Naast het optreden is componeren en produceren een steeds belangrijkere rol gaan spelen in zijn muzikale loopbaan.

Meer informatie?

Hebt u vragen over de concerten in Naarderheem? Bel naar Marlies Groen tel. 035 695 44 11 (receptie Naarderheem).