Feestelijke opening biljartvereniging Godelinde

Op woensdag 3 november om 14.00 uur was het zover! De biljartvereniging Godelinde werd officieel geopend. Een feestelijke opening in de huiskamer op de derde verdieping waar de grote wedstrijdtafel staat.

De heer Siekmans woont sinds september 2020 samen met zijn vrouw in Godelinde. Zelf geeft hij aan niet stil te kunnen zitten en altijd bezig te zijn. Zo begon de heer Siekmans met het opzetten van een klaverjasmiddag in Godelinde, dat sloeg aan. Er zijn nu 8 bewoners die elke week klaverjassen met elkaar. Naast klaver-jassen heeft de heer Siekmans biljarten altijd heel leuk gevonden. Dus hoe leuk zou het zijn, als er in Godelinde een biljarttafel zou komen? Dat werd het nieuwe project van de heer Siekmans. Hij kwam in contact met de heer Blaas die in de Gooise Warande woont. Ook een liefhebber van biljarten. En samen kregen de heren het voor elkaar. Zij regelden zelfs sponsoren hiervoor!
Er staat een groot biljart in de Godelinde en de eerste biljartlessen zijn al een feit. Na de speech van de heer Siekmans was het tijd voor de borrel en een demonstratie. Een van de bewoners die al biljartlessen volgt, liet met behulp van aanwijzingen van de heer Blaas, een aantal slagen zien. Op dinsdagmiddag geeft de heer Siekmans les en op de woensdagmiddagen is het de beurt aan de heer Blaas. Beide heren stralen op de opening. ‘Ik ben heel trots dat de mensen terug komen die les hebben gekregen’, zegt de heer Blaas.

We wensen alle bewoners veel speelplezier!