Open dag Zorgeloos wonen bij Vivium op zaterdag 10 juni 2017

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 18 maart staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Meer informatie over de Open dag vindt u hier.

Wanneer u op onderstaande link klikt, leest u de ervaring van Deliaantje van den Bosch-Bleijenberg (84) met Zorgeloos wonen.

Samen was het echtpaar al eens naar een open dag geweest. Toen ze ineens alleen op zeshoog aan de Ingelandenstraat woonde, wist ze dat het tijd was om te verhuizen. ‘Ik hield het alleen in die flat niet meer uit. Nu ben ik weer onder de mensen; gezellig.’  Ook al heeft ze zelf geen zorg nodig. ‘Van mijn zoons hoefde het ook echt niet’, benadrukt ze. ‘Maar ik zei meteen ‘ja’ toen Vivium dit appartement aanbood. Ik vind: je kunt er maar beter op tijd bij zijn.’

Klik op onderstaande link voor het volledige artikel.