Vivium Dagverzorging De Wingerd verhuist naar Johanneshove in Laren Archief

Vivium Dagverzorging De Wingerd verhuist naar Johanneshove in Laren

Vivium Dagverzorging De Wingerd, nu nog gevestigd in Torenhof in Blaricum, verhuist per 21 januari naar Johanneshove in Laren.

Maandag 21 en dinsdag 22 januari zal de Dagverzorging gesloten zijn vanwege de verhuizing. Vanaf 23 januari zijn bezoekers van De Wingerd van harte welkom op de nieuwe locatie.

Verbouwing Vivium Torenhof
Torenhof is in transitie van verzorgingshuis naar een intiem en warm verpleeghuis voor somatische zorg. De komende maanden vinden diverse verbouwingswerkzaamheden plaats, die voor de Dagverzorging te veel overlast met zich mee zullen brengen.

Meer dan een fijn gesprek en gezellige dag
De dagverzorging biedt mensen een fijne dag buitenshuis, met gezelligheid, structuur en professionele begeleiding. In een kleine en vertrouwde groep ondernemen bezoekers samen activiteiten. Tegen betaling wordt tussen de middag een warme maaltijd geserveerd. Ook aan vervoer van en naar huis is gedacht. Is er begeleiding of verzorging nodig, bijvoorbeeld bij het innemen van medicatie? Ook dan staan gekwalificeerde medewerkers klaar.

Kennismaken?
Voor een kennismakingsgesprek met één van de begeleiders of cliënten van Vivium Dagverzorging De Wingerd belt u naar (035) 6 924 924. Meer informatie vindt u ook op www.vivium.nl/dagactiviteiten.