Steun Oversingel

De Stichting Vrienden van Oversingel zet zich in om het leven van de bewoners net iets aangenamer te maken.

Voor álle bewoners in Oversingel geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Steunt u de Vrienden?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van Oversingel steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst wat inhoudt dat er geen belasting over de gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van Oversingel. Meer informatie over de Vrienden van Oversingel leest u in onderstaande brochure en nieuwsbrief.

Financiële ondersteuningsmogelijkheden

Hieronder kunt u een machtigingsformulier naar keuze downloaden. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?
Dat kan op bankrekeningnummer NL69 RABO 0157 0471 48 t.n.v. Stichting Vrienden van Oversingel in Weesp.

Voordelig Schenken?
Wilt u de Vrienden van Oversingel enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.

Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel.

Nalatenschap
De Vrienden van Oversingel gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken.

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (035) 6 924 924. E-mail: fondsenwerving@vivium.nl