Restaurant Het Vestion

Restaurant Het Vestion in Naarderheem is een sfeervol restaurant dat beschikt over het 'Euro-Toques' keurmerk. Dat betekent bijvoorbeeld dat er ambachtelijk wordt gekookt, zo veel mogelijk op basis van biologische seizoensgroenten. Met aandacht voor smaak, geur en beleving. Bij het restaurant is ook een gezellig terras, waar het bij mooi weer prettig toeven is.

Menukaart

Of u nu een kopje koffie wilt gebruiken, wilt lunchen, een glaasje wijn wilt drinken of dineren? Onze medewerkers staan voor u klaar! Voor € 11,30 heeft u al een dagschotel. Hieronder kunt u ons á la carte menu aanklikken.

Openingstijden

Het Vestion is alle dagen geopend van 8.30 uur tot 20.00 uur. De keuken is geopend van 11.30 uur tot 19.30 uur. Ivm de coronamaatregelen kunnen bezoekregelingen aangepast zijn. Neem voor actuele informatie altijd eerst even contact op met onze locatie. 

Iets te vieren?

Verblijft u in Naarderheem en heeft u iets te vieren? In overleg regelen wij het graag voor u! Ook buiten de normale openingstijden. Er is een overdekte patio waar u bij minder mooi weer kunt plaatsnemen. Het kan zijn dat we beperkt zijn in wat we kunnen organiseren in verband met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Kerstdiner of lunch in Het Vestion

Komt u ook Kerst vieren in Naarderheem Het Vestion op 25 of 26 december? 

Op beide dagen is de lunch vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur en het diner vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur.

Wegens corona kan er sprake zijn van beperkte mogelijkheden, neem contact op met onze locatie voor informatie over de actuele situatie. Om de tafels zo goed mogelijk in te kunnen delen is reserveren noodzakelijk. U kunt reserveren bij de bar van het restaurant of via telefoonnr. (035) 6 954 419 of via restaurantNH@vivium.nl.