Nieuws

6 juni 2017: Klassiek concert in Naarderheem

Het duo Anemoi - bestaande uit Carla Bos - harp en Jacqueline van der Zwan - fluit geeft op dinsdag 6 juni een concert in Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg 1 te Naarden. Het concert begint om 20.00 uur en duurt een uur (zonder pauze).

Zaterdag 10 juni: platen-, cd, dvd en boekenmarkt in Naarderheem voor ouderen Moldavië

Zaterdag 10 juni is in Naarderheem, Amersfoortsestraatweg 1 te Naarden, weer een markt ten behoeve van de thuiszorg voor kwetsbare ouderen in Moldavië. Bezoekers zijn tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom.

Tot en met uiterlijk 9 juni kunt u uw (oude) platen/cd/dvd & boeken afgeven bij de receptie van Naarderheem.

Symposium Geriatrische Revalidatie Zorg 15 juni 2017

Donderdag 15 juni 2017 vindt in Naarderheem tussen 15.00 en 19.00 uur weer het jaarlijkse GRZ symposium plaats voor professionals in (of verbonden aan) de geriatrische revalidatiezorg.

De vacature voor leerling Verpleegkundige GRZ staat open!

Wij geloven dat onderwijs ‘levensecht’ moet zijn en zo dicht mogelijk bij de praktijk moet staan. We zijn er dan ook enorm trots op dat in september 2017 de opleiding tot verpleegkundige mbo in 3 jaar start.

Opleiding Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg officieel erkend!

Na drie jaar hard werken is het gelukt! De opleiding tot 'GRZ verzorgende', die door Naarderheem samen met deskundigen van de ROC's Hilversum en Flevoland is ontwikkeld, is nu ook officieel erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO).