woensdag 13 september - Duo Ambiquity in Vivium Torenhof

U bent van harte welkom om te komen genieten van Duo Ambiguity in Vivium Torenhof op woensdag 13 september om 14:45 uur. Duo Ambiguity bestaat uit Anna Britala - viool en Aris Georgakopoulos - piano.

Duo Ambiguity is in 2015 ontstaan om optredens te verzorgen tijdens ArtLaren festival en een avondconcert in de stadsgehoorzaal van Kalamata, vervolgd door incidentele concerten in Nederland, waaronder als meest opmerkelijke de Nieuwjaarsconcert van Zaltbommel (2017).

Violiste Anna Britala is een ervaren kamermusicus in diverse ensembles met optredens zowel in Concertgebouw als tijdens Grachtenfestival achter de rug. Zij studeerde in 2016 in Utrechts Conservatorium bij Elisabeth Perry af en werkt tegenwoordig als invaller bij Radio Filharmonisch Orkest en met verschillende eigentijdse muziek projecten.

Pianist Aris Georgakopoulos heeft een intense opleiding gevolgd in Kalamata, Griekenland waar hij diploma’s heeft gehaald in zowel piano als theorie, harmonie en contrapunt. Hij studeert tegenwoordig piano bij Klara Wurtz in Utrechts Conservatorium, waar hij in juni dit jaar zijn diploma gaat halen. Als solist heeft hij opgetreden in o.a. Megaron in Athene en Tivoli Vredenburg in Utrecht. Als duo, richten ze zich op communicatie en plezier, brede publiek betrekken en vooral klassieke muziek toegangelijk te houden.